Zwangerschapsmassage

Over Zwangerschaps massage

De zwangerschap is een unieke tijd, een mooie fase in je leven. Het is ook een tijd waarin in een relatief korte periode veel gebeurt. Je lichaam verandert en maakt zich klaar voor de bevalling.

Zo heeft de zwangerschap bijvoorbeeld grote invloed op je hormoonhuishouding en de stofwisseling. Soms gaat dat samen met ongemakken als vermoeidheid, slecht slapen, rug- of bekkenpijn, vocht vasthouden, pijnlijke ledematen. Dit alles vergt veel energie van je lichaam. 

Juist in jouw zwangerschapsperiode is het geen overbodige luxe om lichaam en geest extra aandacht en ontspanning te gunnen. Een zwangerschapsmassage kan je hierbij ondersteunen. De ontspanningsmassage geeft jou een extra steuntje in de rug om helemaal tot rust te komen. Je lichaam ontspant zich, je hoofd komt tot rust en door de massage worden je spieren soepeler en kunnen afvalstoffen beter worden verwerkt. Zwangerschapsmassage brengt je zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans. Goed voor de ontwikkeling van jezelf én je kindje.

Wat kun je verwachten.

Ik start met een intake gesprek waarin we samen  inventariseren hoe jij je op dat moment voelt en wat je wel of niet prettig vind tijdens de massage.  Het is een massage van het hele lichaam, uitgevoerd in zijligging. Er is voldoende ondersteuning met zwangersschapskussens. Maar jij bepaalt natuurlijk zelf wat je op dat moment ontspannend vind. Geef dat vooral aan. Dan maken we er samen een bijzonder moment van!

 

Duur en kosten

De zwangerschapsmassage duurt 60 minuten en kost  € 50,00 

Andere tijden en tarieven in overleg.

Percaya betekent vertrouwen