Percaya

Over Percaya massage

Percaya betekent in het indonesisch vertrouwen of geloven. Voor mij een belangrijke basis voor een goede massage.

Ik ben Hedie von Bannisseht, en heb een indonesische achtergrond. Het masseren is in Indonesische families heel gewoon. Heb je last van een pijnlijke schouder of hoofdpijn: er is altijd wel iemand in de buurt die de pijn verlicht door een massage. 
In de hectiek van mijn loopbaan als grafisch vormgever/webdesigner is massage altijd op de achtergrond aanwezig geweest.  Nu ben ik zover om mijn passie voor massage vorm te geven in Percaya, een massagepraktijk in Nieuwegein. 

Indonesische massage

Mijn opleiding voor specialist Indonesische massage heb ik gevolgd bij  Imas trainingen .  Naast kennis over het lichaam staat aandacht voor lichaam en geest centraal. Luisterend naar jou en de signalen van je lichaam nodig ik je uit te ontspannen, om stil te staan bij het gevoel in je lichaam. Ik gebruik hierbij verschillende indonesische massagetechnieken zoals pitjit, kerok en energetische massage. Het doel is niet de klacht weg te nemen maar je lichaam weer te laten stromen.

Masseren vanuit holistische visie

In de holistische visie zijn lichaam en geest een eenheid.  Als er iets gebeurt in je leven op geestelijk en emotioneel vlak heeft dat effect op je lichaam. Maar ook andersom. De indoneische massage werkt  ook vanuit deze visie. Omdat ik na de opleiding op zoek was naar nog meer verdieping naar deze holistische visie heb ik de opleiding tot holos masseur gevolgd bij de Holosacademie. Een prachtige aanvulling voor mijn massage praktijk. Massage wordt nu nog meer een middel om door aanraking en aandacht in contact te komen met jezelf. Door massage schep je weer ruimte voor rust en ontspanning. Bij de holostische behandelingen maak ik gebruik van klassieke en energetische massage.